да си взема 159 и да и сложа газ - ритуално ще се самоубия.Подяволите и с нашите красавици ли ще стане като с голфовете.Човек като нямаш пари да я храниш не си я взимай.Да вярно , че цената на горивото е майка си и баща си в днешно време , ама.....ох.....направо ме заболя сърцето , като прочетох ,че ще и слагаш газ.
Известие
Collapse
No announcement yet.
159 дизел или бензин
Collapse
X
-
ае човека сам ще си реши дали на газ ще я кара или не, като е на газ поне ще може да си я кара колкото душа иска и да му пълни сърцето повече
щом може да си позволи да си купи самата кола като иска си я купи да си я купи, на какво я кара - голям праз, и без това 1.8 не е от най-динамичните двигатели от гамата, не е като да осакатява спортен модел или някое купеsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщениемм как газ на Алфа бре , тва се едно на Ферари теглич за ремарке да му сложиш
далавера от къде и да го погледнешsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеоти че го дърпаш страшно бързо тва ремарке
далавера от къде и да го погледнеш....
Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
-
Нафта баце, нафта! НЕ СИ СТРУВА бензинов двигател... Като я карам със 80-110 (което се случва само в гъста мъгла) ми гори 6 и нещо до 7 мах. Като я настъпя здраво качва до 9.8. Само за извънградско става въпрос. Ако настъпиш бензиновата толкова напрао ще изгори света, помня моята 155-ца как минаваше разстоянието София - Габрово (220 км грубо) и за 35лв., и за 70 лв. навремето... в зависимост от това дали съм обул по-тежката обувка тоя пътта мисълта ми е - дизела е истината, без турбото нема да е същото...
155, 156, 159That's the way I count
Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от kopele-mopele Покажи съобщениеНафта баце, нафта! НЕ СИ СТРУВА бензинов двигател... Като я карам със 80-110 (което се случва само в гъста мъгла) ми гори 6 и нещо до 7 мах. Като я настъпя здраво качва до 9.8. Само за извънградско става въпрос. Ако настъпиш бензиновата толкова напрао ще изгори света, помня моята 155-ца как минаваше разстоянието София - Габрово (220 км грубо) и за 35лв., и за 70 лв. навремето... в зависимост от това дали съм обул по-тежката обувка тоя пътта мисълта ми е - дизела е истината, без турбото нема да е същото...
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от DESI Покажи съобщениеправ е дизел е истината + чипAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V
Fiat Uno 1.1 F.I.R.E.
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеЪхъ, прав си. Добре си я покарал през тия 2 години и половина(90 000 км), как са съединителят и скоростната кутия?ама некой друг ше го кара май като гледам
155, 156, 159That's the way I count
Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от kopele-mopele Покажи съобщениеСупер са колега, скоростната кутия да чукна на дръво си е перфектна, а съединителя има още толкова каране сигурноама некой друг ше го кара май като гледам
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
Comment